Snažno svjedočanstvo prvog favorita Eurosonga!

Baby Lasagna, mladi glazbeni talent čiji je nastup nedavno osvojio prvo mjesto na Dori i koji će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji, progovorio je za najčitaniji vjerski portal bitno.net o svojoj životnoj transformaciji, vjeri i umjetnosti

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nije samo još jedan uspješan glazbenik. Iza blještavih pozornica i melodija koje osvajaju publiku, krije se duboka unutarnja borba i put osobnog obraćenja. U intervjuu za bitno.net, Baby Lasagna otkriva da je njegov put prema vjeri bio popločan unutarnjim nemirima i traženjem istinskog značenja života. 

Iz slave u depresiju 

Iako je u svojoj 25. godini već imao uspješnu karijeru i živio život koji mnogi sanjaju, unutarnja praznina nije ga napuštala. Depresija je postala njegov stalni pratitelj, unatoč vanjskom uspjehu i zadovoljstvu koje bi trebao osjećati. No, tama nije bila nepobjediva. Odluka da potraži pomoć svećenika označila je prekretnicu u njegovom životu. 

Od slave do vjere 

Razgovor s svećenikom nije samo označio kraj depresije, već i početak puta prema vjeri. Baby Lasagna priznaje da je tada prvi put zaista otvorio srce i počeo slušati poruke koje mu je Bog slao. Inspiriran primjerom svetaca, počeo je shvaćati da prava sreća dolazi iz vjere i odnosa s Bogom, a ne iz vanjskih uspjeha i slavnih trenutaka. 

„Svako jutro pročitam nekoliko poglavlja Biblije jer smatram važnim poznavati Njegovu Riječ. Također slušam duhovnu glazbu, gledam Chosen (proplakao sam, valjda, na svakoj epizodi)… zapravo na sve strane pronalazim stvari koje me tješe. No najviše mi znači Euharistija, a definitivno obožavam mise zornice u vrijeme došašća. Prošle sam godine propustio samo jednu…“ „Volio bih postati poput svetaca koji su željeli umrijeti za svog Gospodina. Kao sv. Petar koji je tražio da ga razapnu naopačke. Istovremeno u meni postoji glas koji mi govori da nisam dovoljno hrabar ni jak. No ipak snažnije odjekuje ono: ‘Ne boj se.’“

Umjetnost i vjera: Neki se pitaju, on ne 

Popularni pjevač se suočava s izazovom kako svoju umjetnost uskladiti s vjerom, no odbija se upustiti u konflikte ili odustati od svojih principa. Umjesto toga, pronalazi inspiraciju u vjeri i želi svojim djelima donijeti nešto više od površnih užitaka. Iako priznaje da je život u vjeri borba, ističe da je svaki korak naprijed vrijedan. 

Izvori vjere 

Baby Lasagna svakodnevno crpi snagu iz različitih izvora vjere, bilo da je to čitanje Biblije, slušanje duhovne glazbe ili sudjelovanje na misi. Za njega, vjera nije samo obveza, već put prema istinskom ispunjenju i sreći. Unatoč izazovima koje donosi slava i javni život, Baby Lasagna se nada postati poput svetaca koji su spremni žrtvovati se za svoju vjeru. Iako priznaje svoje strahove i nedostatke, njegova vjera jača od svih sumnji. 

Baby Lasagna je više od glazbenika – on je primjer kako vjera može transformirati život i dati novo značenje umjetnosti. Kroz svoj glas i melodije, on donosi poruku nade i inspiracije, pozivajući nas da pronađemo istinsku sreću u odnosu s Bogom.

Cijeli intervju dat Tinu Krvavcu za portal botno.net, pročitajte > OVDJE <

S ponosom pratimo tvoj put koji će te je od malih istarskih mjesta dovesti na svjetsku pozornicu Eurosonga. Tvoja glazba nije samo melodija, već priča o hrabrosti, vjeri i istinskoj ljubavi prema umjetnosti. 

Čestitamo ti na osvajanju prvog mjesta na Dori i što ćeš predstavljati Hrvatsku na Euroviziji. Tvoj talent i predanost inspiriraju generacije diljem svijeta. Neka ti svaki ton bude poput molitve koja će dotaknuti srca milijuna ljudi. 

Uz tebe smo, Baby Lasagna, s tobom koračamo u svijet glazbe i vjere. 

S ljubavlju i podrškom, Goranci online.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0