O nama

Goranci online je portal koji je pokrenula grupa entuzijasta i zaljubljenika u prirodu s ciljem što boljeg informiranja javnosti o događanjima koje su vezane za župu Gorance, planinarenje i zimske i ljetne sportove. Kada kažemo "župa" prvenstveno mislimo na sva mjesta koja su župom obuhvaćena, a to su Goranci, Bogodol, Raška Gora, Bile, Planinica, Sovići, ali i Vrdi te Mostar. Na njemu će se svaki dan objavljivati novi sadržaji.

2017. godine smo  s ponosom sproslavili 10 godina postojanja zajednice Goranci online koji su osnovani su 7. srpnja 2007. prvo kao Facebook zajednica, a četiri godine kasnije i kao portal. Cijelo vrijeme trudili smo se da svojim sadržajem, zanimljivostima, obavijestima i vijestima postanemo vaše omiljeno internet mjesto.

Goranci online nastao je s ciljem povezivanja iseljenih i domaćih Gorančana i okolice, te informiranja čitateljstva o aktualnim zbivanjima na ovom području.

Od ljeta 2014. pokrenuli smo Gorance i okolicu te ovaj kraj stavili na popis događaja kojih se treba posjetiti s Kulturnim ljetom župe Goranci po kojemu je ovaj kraj Hercegovine ponovno živnuo.

Blog - portal Goranci online službeno je predstavljen u studenom 2014. godine i do dana 7. srpnja 2017. posjetili ste nas je ukupno 393.535 puta. Dnevno imamo preko 150 posjetitelja. Naših posjetitelja je najviše iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Austrije, Ukrajine, Srbije, Španjolske, Australije i Kanade. Dakle, domaći i iseljeništvo.

7. srpnja 2017. predstavili smo dragim čitateljima potpuno novi izgled portala Goranci online, koji je kvalitativno i tehnološki osmišljen, s potpuno novim vrijednostima. Nakon dosta traženja, našli smo vrhunski projekt koji osluškuje potrebe čitatelja. Točne, provjerene i ažurne informacije naš su osnovni motiv rada. Za proteklo vrijeme dobili smo vaše povjerenje i podršku.

Možemo se pohvaliti i mobilnom verzijom portala, tako da smo dostupni za čitanje na svim uređajima. Tu je naravno Facebook stranica, Twitter profil,  Instagram profil, te YouTube  kanal.

Goranci online je projekt zaljubljenika u Goranački kraj. Pri stvaranju portala vodili smo se s nekoliko misli vodilja, prije svega multimedijalnošću kao nužnom komponentom današnjeg medijskog prostora te višestranom komunikacijom beskrajnog internetskog prostora.

Vama, dragi posjetitelji hvala na ukazanom povjerenju za ovo prijeme postojanja, jer ste nam pokretačka snaga. U narednom vremenu vam možemo samo obećati da ćemo bolje raditi, biti ažurniji i biti uvijek u centru zbivanja na području župe Goranci (Sovići, Planinica, Bile, Bogodol, Vrdi, Raška Gora...).

Mi ćemo uzvratiti brzim odgovorima, vaše ideje ili prijedloge razmotriti te ih sprovesti u djelo koliko nam to mogućnosti i okolnosti budu dopuštale. Budite naši vanjski suradnici u očuvanju ovog predivnog kraja.   

POTPORA
U koliko ste u mogućnosti možete nas podržati u vidu financijske potpore, u okviru vaših mogućnosti. Sredstva možete donirati na račun Udruge Vilino polje kod UniCredit banke na broj žiro računa 338 130 223 183 4498. Tako ćete nam pomoći u ostvarenju naših ciljeva.     
Logo Goranci online simbolizira: Krug Jezerac, planina Čabulja i Župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.Logo Goranci online simbolizira: Planinu Čabulju u sredini, zemljopisne koordinate Goranaca i Čabulje sa lijeve i desne strane i  prepoznatljivu skraćenicu za Goranci online - GO
Podijeli na:
V A Ž N O! Drage Hrvatice i Hrvati – državljani BiH koji živite izvan BiH! Prijavite se za glasovanje na izborima! Rok za prijavu, koja omogućava glasovanje državljanima BiH koji žive izvan BiH, istječe 19. srpnja 2022. godine, više na www.izbori.ba ili putem info-linije: +387 33/251-331 i +387/33 251-332 ili e-adresa: info@izbori.ba // Opći izbori u BiH: Za glasanje van države se prijavilo 55.000 birača

SLIKA MJESECA: Goranačka ljepota