Udruga "Goranačko blago" - Nova snaga u očuvanju kulturnog naslijeđa našega kraja

"Goranačko blago", nova udruga koja se nedavno pravno utemeljila, ima za cilj očuvanje i promicanje bogate kulturne baštine našeg kraja. 

Prvi radni sastanak održan je 4. srpnja, kada su članovi udruge postavili temelje za svoj budući rad. Udruga okuplja intelektualce, članove portala "Goranci online", bivše članove udruge (eko) udruge "Vilino polje", te istaknute ličnosti iz sveučilišnog, kulturnog, političkog, braniteljskog i vjerskog života. 

Moto udruge, "Blago koje njegujemo i sa kojim se ponosimo", savršeno oslikava misiju i viziju njenog djelovanja. Svojim radom, udruga će se usredotočiti na očuvanje kulturnog i povijesnog naslijeđa, poticanje lokalne zajednice na sudjelovanje u očuvanju tradicija te stvaranje platforme za razmjenu ideja i suradnju te realizaciju projekata. 

Uskoro će biti organizirana detaljna prezentacija plana rada udruge, koja će pružiti dublji uvid u njene ciljeve, aktivnosti i strategije. 

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i postanu dio ove važna inicijative. Tehniku pristupa članstvu uskoro ćemo objaviti, a do tada želimo svim potencijalnim članovima dobrodošlicu i radujemo se vašem angažmanu. 

Za dodatne informacije pratite portal Goranci online. 

Pozdrav svima!

>> Aktivnosti Udruge "Vilino polje"

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0