Srpska policija privela Severinu, evo kojim pjevačima je zabranjen ulaz u Srbiju

Poznata hrvatska pjevačica Severina Kojić nedavno je privukla pažnju medija zbog neugodnog incidenta na srpskoj granici. Prema informacijama dostupnim iz izvora, Severina je privedena i saslušana od strane srpske policije zbog svojih javnih izjava koje su izazvale kontroverzu.

Incident se dogodio dok je Severina prelazila granicu između Hrvatske i Srbije. Tijekom rutinske kontrole, policija je započela postupak zbog njenih izjava koje su se smatrale spornim ili uvredljivim prema određenim skupinama ili institucijama. Iako detalji o sadržaju izjava nisu potpuno razjašnjeni, izvori sugeriraju da su se te izjave odnosile na osjetljive političke ili društvene teme koje su izazvale reakciju vlasti, piše Blic.

Nakon što je bila zadržana na granici, Severina je provela nekoliko sati u policijskoj stanici, gdje su s njom obavljeni razgovori i ispitivanja. Pjevačica je kasnije puštena, a slučaj se nastavlja razmatrati. Ova situacija je izazvala veliku pažnju medija, a nakon razgovora s nadležnim “organima”, Severina je nakon toga puštena da ipak uđe u Srbiju, ali se ona vratila u Hrvatsku.

Njima je zabranjen ulazak u Srbiju 

Postoje i oni kojima je zbog sličnih postupaka ulazak u Srbiju zabranjen.

  1. Pjevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju. Selma je šokirala srpsku javnost kad je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla.
  2. Sadiku Hasanoviću, finalistu "Zvezda Granda" zabranjen je ulaz u Srbiju zbog snimaka na kojima pjevao nacionalističke pjesme. 
  3. Prijr tri godine crnogorskoj pjevačici Jadranki Barjaktarević je također zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmijenila tekst pjesme, te umjesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pjevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije". Jadranka je nešto kasnije vraćena sa srpske granice, kada je iz Crne Gore krenula ka Beogradu, a odluka o zabrani ulaska u Srbiju stupila je na snagu odmah.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0