„UZ BOGA, SVAKI SAN JE OSTVARIV“: U kolicima iz Livna i došao u Međugorje

U petak popodne 7. lipnja, na svetkovinu Presvetog Srca Isusova šestero mladih hodočasnika iz sela Podhum, Mišin i Golijevo, koji se nalaze u okolici Livna stigli su u  Međugorje

Okupio ih je Jozo Klišanin, 32-godišnji mladić koji je nepokretan već devet godina, zbog prometne nesreće koja ga je vezala za kolica, prenosi Međugorje.info.

Na hodočašće u  Međugorje krenuli su dakle Jozo Klišanin (32) u kolicima, Josip Magić (41), Delfa Klišanin (29), Andrea Miloloža (25), Pave Pavlinović (24) i Jelena Roguljić (24) u srijedu 5. lipnja i u hodu su bili tri dana. 

O svojoj želji za hodočašćem Jozo je kazao: „Već devet godina od kako se dogodila moja prometna nesreća planiram ići na hodočašće u Međugorje. Ekipa za ovo hodočašće se oformila prije 3-4 mjeseca, kad smo sjeli i dogovorili se. Ljudi iz našeg kraja svake godine idu na razna hodočašća, pa tako i članovi naših obitelji i mi smo se onda ove godine prvi put odlučili uputiti baš u  Međugorje. Uz čvrstu vjeru i naše zajedništvo svladali smo sve prepreke i stigli do cilja. Osjećaj je neopisiv, miješa se radost, blagostanje, iscrpljenost, umor… jednostavno baš jedan ‘mix’ emocija koje se zapravo riječima ne mogu ni opisati. Bio je važan korak, jer želimo prvenstveno dokazati sebi te motivirati druge da uz čvrstu vjeru u Boga i u sebe samoga, svaki san je ostvariv“ - kazao je Klišanin.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0