Humanitarno-duhovni koncert "Vjerujem" održan pod Bijelim Brijegom

Sinoć je Mostar bio preplavljen duhom zajedništva i nade dok je na tisuće srca kucalo kao jedno što je još jedan dokaz kako Mostaru i Hercegovini fali ovakvih koncerata

Veliki humanitarni koncert pod nazivom "Vjerujem", u organizaciji udruge "Otac", okupio je brojnu publiku iz cijele Bosne i Hercegovine pod Bijelim brijegom, pružajući podršku plemenitom cilju i uživajući u večeri ispunjenoj glazbom, vjerom i zajedništvom, pišu Goranci online.

Na ovom spektakularnom događaju nastupili su Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić, te biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara. Publiku je posebno dirnuo nadahnuti duhovni nagovor katedralnog župnika don Josipa Galića, koji je prisutne upoznao dublje sa riječju "Vjerujem".

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini, također organiziran od strane udruge "Otac", bio je veliki uspjeh. Tom prilikom prikupljena su sredstva za pokretanje Centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru, kao i za kupovinu automobila za patronažnu službu Centra 'Marija-Naša Nada' u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga "Otac" odlučila je nadmašiti prošlogodišnji uspjeh i pokazati još veću snagu i predanost. 

Predsjednik udruge "Otac", Marko Karačić, istaknuo je da su odmah nakon prvog koncerta znali da moraju nastaviti s ovim projektom. "Plodovi našeg rada su vidljivi i nastavljaju se širiti, omogućujući našim malenima najbolju skrb koju možemo pružiti kroz ovu priču," rekao je Karačić. 

Ovaj koncert još jednom je pokazao kako zajedništvo, vjera i humanitarni rad mogu donijeti promjene i nadu tamo gdje je najpotrebnije. Mostar je sinoć bio svjetionik nade, a srca svih prisutnih kucala su kao jedno, ujedinjena plemenitim ciljem i ljubavlju prema bližnjem.

 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0