Uspostavljena baza zračnog prijevoznika SkyAlps u Mostaru

Danas je u Gradskoj vijećnici Mostar održana svečanost potpisivanja ugovora između Gradskog poglavarstva Mostara, Zračne luke Mostar i zračnog prijevoznika SkyAlps

Ovaj važan korak označava uspostavljanje baze SkyAlpsa u Zračnoj luci Mostar, čime se dodatno osnažuje zračna povezanost regije.

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Marija Buhač, istaknula je značaj ovog događaja ne samo za Zračnu luku Mostar, već i za grad Mostar i cijelu HNŽ. Naglasila je da je jedan od prioriteta Vlade stalno jačanje zračne luke i osiguravanje bolje povezanosti s ključnim europskim odredištima. 

"U smjernicama djelovanja Vlade jasno smo pozicionirali turizam kao stratešku granu razvoja našega gospodarstva. Svjesni značaja Zračne luke Mostar, izdvojili smo dva milijuna KM proračunskih sredstava za subvencioniranje prijevoza putnika i unapređenje infrastrukture", izjavila je Buhač. 

Ona je dodala da potpisivanje ovog ugovora predstavlja rezultat zajedničkih napora i suradnje, te da će Vlada HNŽ-a nastaviti pružati financijsku potporu razvoju Zračne luke Mostar. 

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, također je sudjelovao u potpisivanju ugovora, a svečanosti su prisustvovali i federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, ravnatelj BHANSA-e Davorin Primorac te ravnatelj Zračne luke Mostar Marko Đuzel

Uspostavljanje baze SkyAlps u Mostaru predstavlja važan korak prema jačanju gospodarskih i turističkih potencijala regije, otvarajući nova vrata za daljnji razvoj i međunarodnu povezanost. Ovaj projekt ima potencijal donijeti mjerljive rezultate i potaknuti nove iskorake u zračnom prometu.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0