HPD Prenj poziva na nezaboravan vikend u Bogodolu uz odlične delicije

Ovog vikenda, 11. i 12. svibnja, HPD Prenj u Bogodolu otvara svoja vrata i poziva sve ljubitelje prirode i dobre hrane na jedinstveno iskustvo u prekrasnom okruženju netaknute prirode

Uz nevjerojatan krajolik i ugodnu atmosferu, posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikom meniju domaćih delicija. 

Ukusna ponuda za nepce 

Gurmani će biti oduševljeni bogatim izborom jela koje nudi HPD Prenj. Za predjelo, istaknut će se krem juha od blitve, koprive i pesta od medvjeđeg luka - savršena kombinacija okusa i mirisa iz lokalnih sastojaka. Za glavno jelo, poslužit će se sočni kebab s svinjetinom, svježim povrćem i umakom, te ukusni vafel s humusom, svježim povrćem i umakom. Za desert, ne propustite čoko-jagoda tortu i viski-čili tortu - pravi užitak za sladokusce. 

Osvežavajuća pića 

Uz gastronomske delicije, bit će dostupan širok izbor pića kako bi se upotpunio doživljaj. Posjetitelji mogu uživati u sokovima od šipurike i narandže, a tu su i raznovrsni aperitivi te pivo, sve po pristupačnim cijenama. 

Doživite prirodu i uživajte u gastronomiji 

Osim gastronomskih užitaka, posjet Bogodolu omogućuje i istraživanje prirodnih ljepota okoline. Provedite vikend s obitelji i prijateljima u opuštenoj atmosferi uz predivne pejzaže i ukusnu hranu. 

Pridružite se HPD Prenju u Bogodolu ove subote i nedjelje te doživite spoj prirode i gastronomije na najbolji mogući način. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za uživanje i opuštanje!

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0