Nastavak radova na normalizaciji vodoopskrbe za Bijeli Brijeg i Smrčenjake

Nakon noćnih radova koji su se protezali od petka do subote, radovi na obnovi vodoopskrbe u naseljima Smrčenjaci i Bijeli Brijeg i dalje su u tijeku, izvijestio je Vodovod

Iako su intenzivno radili, trenutno stanje još uvijek zahtijeva dodatne napore kako bi se vodoopskrba normalizirala. 

''Prema trenutno dostupnim informacijama, očekujemo skori oporavak vodoopskrbe tijekom današnjeg dana. Sve eventualne promjene bit će pravovremeno objavljene putem naših službenih kanala'', istaknuli su predstavnici Vodovoda. 

Radovi su usredotočeni na područje Trimuše, gdje se radi na glavnom cjevovodu koji opskrbljuje vodu naselja Bijeli Brijeg. Vodovod je zahvalio potrošačima na strpljenju i razumijevanju tijekom ovog razdoblja. 

Podsjetimo, stanovnici naselja Bijeli Brijeg, Smrčenjaci i dio ulice Bleiburških žrtava suočavaju se s prekidom opskrbe vodom od petka. Prethodno je najavljeno isključenje vode zbog kvara na vodovodnim instalacijama planirano za 22. ožujka 2024. godine, s vremenom trajanja od 12:00 sati do završetka radova.

"Nemamo vode već više od 24 sata. Postaje nesnošljivo. Nadam se da će se uskoro radovi privesti kraju i normalizirati se stanje", rekla nam je jedna mještanka.

Tijekom petka navečer i subote ujutro, mještani su aktivno kontaktirali Vodovod putem raznih kanala, izražavajući svoje zabrinutosti i očekivanja u vezi s normalizacijom opskrbe vodom. Vodovod i dalje radi na rješavanju problema te se nadaju brzom završetku radova kako bi se vodoopskrba što prije normalizirala i omogućila ugodniji život svim stanovnicima pogođenih područja.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0