Paljenje prve adventske svijeće i koncert duhovne glazbe

Na prvu nedjelju Došašća Grad Mostar organizira prigodni program ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače 

Grad Mostar će početak Adventa u Mostaru obilježiti 27. studenog 2022. godine prigodnim programom ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a za sve goste i uzvanike pripremljen je besplatan koncert duhovne glazbe na kojem će, s početkom u 20:00 sati, u velikoj dvorani Kosače nastupiti sestre Husar. 

Prije samog koncerta, u 19:30 sati, predviđeno je paljenje prve adventske svijeće, čime se obilježava kalendarski početak samog adventa. Zborskom pjesmom na platou ispred Kosače predstavit će se Osnovna škola Ivana pl. Zajca, Hrvatska glazba Mostar te Limeni orkestar HKUD-a Seljačka sloga Trebižat. 

Kako bi svečanost upotpunili posebnim detaljima, u osmišljavanju koncepta cijele svečanosti sudjeluje višenagrađivana mostarska redateljica Karmen Obrdalj. Grad Mostar ovakvim projektima nudi prostor mladim i talentiranim osobama u iskazivanju svojih umijeća te daljnjem razvijanju vještina.

Organizacijski tim Adventa u Mostaru praćenjem i analizom manifestacije te rezultatima anketnih istraživanja nastoji obogatiti sadržaj, ali i pospješiti kvalitetu manifestacije. Kućice koje će ove godine osim na Šetalištu biti smještene dijelom i u Gradskom parku, građani će moći posjetiti već od 4. prosinca te uživati u gastronomskim delicijama i prigodnoj blagdanskoj ponudi. 

Advent u Mostaru zasjat će punim sjajem polovicom prosinca s desecima tisuća lampica u Gradskom parku kao i Šetalištu praćen zanimljivim programom, svakodnevnim koncertima, nastupima plesača, glumaca, mađioničara itd.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0