Mostar Challenge uspjeh Osnovne škole Cim

Mostar Challenge je utrka koja već niz godina privlači one koji se žele natjecati s drugima, ali prije svega i sami sa sobom, odnosno pomicati granice vlastite izdržljivosti, te uživati u prirodnim ljepotama. 

Ovogodišnja utrka je za Osnovnu školu Cim bila posebna, jer su sudionice iste bile učiteljica razredne nastave Željka Marojević i učiteljica tjelesne kulture Ivana Džidić. Ekipa je svladala ovaj itekako težak izazov, trčeći od centra grada, preko Planinice, sve do parka u Gorancima.

Dojmovi nakon utrke su odlični i timskim duhom koji je ovaj dvojac pokazao. Još više raduje činjenica da športašice daju djeci, ali i svima nama, iznimno vrijedan primjer glede važnosti zajedništva i ustrajnog rada. 

Iz ovog odličnog športskog uspjeha učiteljica Osnovne škole Cim, iščitavamo kako ne postoje prepreke koje ne možemo svladati ako se dovoljno trudimo. Pa čak i ako ne uspijemo, bit ćemo sretni zato što smo dali sve od sebe.

Željka i Ivana nam poručuju kako se ne treba plašiti onih životnih izazova, koji nam izgledaju teško premostivi. Strah nas sputava i zarobljava. Usudite se pokušati preskočiti barijere u vremenu koje vam je darovano, jer to vrijeme neizbježno prolazi. Sutra će možda već biti kasno i žalit ćete zbog toga što se niste odvažili pokušati. 

Često ni sami nismo svjesni vlastitih potencijala i mogućnosti. Zato trenirajte, vježbajte, zbrajajte, čitajte, pjevajte… Možda ste budući olimpijac, nobelovac, porinovac… Ako i ne budete na naslovnicama zbog onoga čime se bavite, bit ćete ispunjeni i sretni, jer radite ono što volite! 

Junakinjama Osnovne škole Cim upućujemo iskrene čestitke zbog svladanog izazova!

gorancigo

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0