Kupite križ na Groblju mira za stradalog člana obitelji


Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta Drugog svjetskog rata i poraća Širokog Brijega od ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, počinje zaprimati uplate za podizanje križeva stradalim Širokobriježanima, na Groblju mira - na Bilima.

Projektom memorijalnog Groblja mira je predviđeno da se svakoj hrvatskoj žrtvi Herceg-Bosne podigne križ, neovisno o tome gdje je stradala, nestala ili gdje je pokopana. Široki Brijeg ima 2.165 žrtava Drugog svjetskog rata i poraća kojima bi s osobnim podacima trebali biti postavljeni križevi na Groblju mira. Svi oni koji žele mogu izvršiti uplatu novčanih sredstava za postavljanje križa stradalom članu obitelji ili donirati novčani iznos za one žrtve koje su ostale bez potomstva.

POPIS ŽRTAVA ŠIROKOG BRIJEGA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA I PORAĆA 

Dogovorena uplata po jednom postavljenom križu iznosi 200 KM. Sve uplate i dobrovoljni prilozi javno će biti prikazane, a o rokovima za uplatu i postavljanju križeva u tekućoj godini svi zainteresirani će biti blagovremeno obaviješteni.

PRIMJERAK UPLATNICE ZA POSTAVLJANJE KRIŽEVA NA GROBLJU MIRA - BILE 

Ovu obavijest Povjerenstva možete pročitati i na sljedećem linku: Obavijest o mogućnosti i načinu uplate za postavljanja križeva žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća na Groblju mira - na Bilima.

Informacije o Groblju mira – Bile, radu Povjerenstva za grobišta Široki Brijeg možete naći na portalima www.grobljemira.info i www.sirokibrijeg.ba.

bilebi, groblje mira
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0