Pripremite se za nezaboravni doček Nove godine na Gorancima!

Ako tražite originalan način da dočekate Novu godinu, ove godine imate priliku da to učinite na jedinstvenom mjestu – na planini, pod zvijezdama!

Park Goranci, smješten nedaleko od Mostara, bit će domaćin nezaboravnog novogodišnjeg festivala od 30. prosinca do 1. siječnja.

Program za pamćenje

Organizatori su pripremili bogat trodnevni program koji obećava da će zadovoljiti svačiji ukus. Vrhunski izvođači, popularni DJ-evi, i raznovrstan sadržaj učinit će da atmosfera bude na vrhuncu. Bez obzira da li ste ljubitelj dobre muzike, plesa ili jednostavno želite uživati u prirodi u društvu dragih osoba, ovaj događaj nudi sve to.

Doček na planini

Zamislite da u novu godinu zakoračite pod sjajem zvijezda, na svježem planinskom zraku. Ovaj jedinstveni doživljaj kombinira sve najbolje elemente zimskog festivala s neponovljivim ambijentom prirode. Pripremite se za tri dana čiste zabave i uzbuđenja, daleko od gradske gužve.

Pozivnica organizatora

"Pridružite nam se na ovom čarobnom putovanju i zajedno započnimo novu godinu! Uskoro više informacija!", poručuju organizatori. Ovaj događaj obećava da će postati nova tradicija za sve ljubitelje prirode, glazbe i avanture.

Za sve novosti i dodatne informacije, zapratite službeni profil na Instagramu: Goranno.newyearfest i budite u toku sa svim najavama i detaljima ovog spektakularnog događaja.

Pripremite se za nezaboravni doček Nove godine na Gorancima – mjesto gdje počinje nova priča!

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0