Mačak se izgubio pa pješačio tisuću kilometara da dođe do svojih vlasnika

Kalifornijski bračni par bio je slomljenog srca dva mjeseca, brinući se gdje je njihov voljeni mačak Rainbow koji se izgubio u nacionalnom parku Yellowstone

No, kako se ljeto bližilo kraju, tako je završavala i njihova tragična priča. Benny i Susanne Anguiano ponovno su se susreli sa svojim mačkom Rainbowom, nakon što im je sklonište za životinje javilo da se mačak vratio u Kaliforniju i da je pronađen u Rosevilleu, oko 1300 km od Yellowstonea. Na putu do kuće izgubio je 40 posto svoje težine, a šape su mu bile u ranama od predugog hodanja, prenose grude.com.

Par je u lipnju otišao na kampiranje u nacionalni park gdje je nešto preplašilo mačku. Rainbow je otrčao u šumu. Tražili su ga tijekom nekoliko dana boravka u parku, postavljajući poslastice i igračke u nadi da će se vratiti, ali uzalud. Rayne Beauov mikročip bio je koristan. 

Par je primio poruku od Pet Watcha, službe za praćenje kućnih ljubimaca, u kojoj je pisalo da je njihov mačak u Rosevilleu, u lokalnoj podružnici Društva za sprječavanje okrutnosti prema životinjama. Tri četvrtine puta do kuće je uspio proći, a onda je bračni par došao u Društvo po svog hrabrog i snalažljivog ljubimca i sreći nije bilo kraja.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0