Još jedan dijamantni jubilej u Hercegovini

U subotu, 28. rujna 2024. godine, Mate i Nada Anić proslavili su 60. obljetnicu svog kršćanskog braka – dijamantni jubilej – u župnoj crkvi Svih svetih u Jarama kod Širokoga Brijega

Ova posebna prigoda podsjetila je na dan kada su se 28. rujna 1964. godine vjenčali u župnoj crkvi u Ljutom Docu, a njihov brak je blagoslovio fra Eugen Tomić, tadašnji župnik.

Proslava je započela svetom misom zahvalnicom koju je predvodio don Stjepan Ravlić, župnik. Obitelj i prijatelji okupili su se kako bi odali počast ovom dugom i blagoslovljenom zajedništvu. Mate i Nada su u braku dobili troje djece: sina Franu te kćeri Snježanu i Anitu. Tijekom svojih šezdeset godina zajedništva, proživjeli su mnoge lijepe trenutke, ali i životne izazove koji su dodatno učvrstili njihovu neraskidivu vezu.

Ono na što su posebno ponosni jest devetero unučadi i osmero praunučadi, a najljepši trenuci su im oni kada je cijela obitelj na okupu. Nakon misne zahvalnice, proslava dijamantnog jubileja nastavila se u radosnom i opuštenom ozračju na svečanom ručku, gdje su Mate i Nada u krugu svoje obitelji i prijatelja stvarali nezaboravne uspomene.

Njihova priča uasigurno je inspiracija mnogima, pokazujući snagu i ljepotu trajne ljubavi.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0