Aplikacija pomoću koje ćete moći kupiti hranu znatno jeftiniju

U Hrvatskoj je bacanje hrane postalo ozbiljan problem – svaki Hrvat godišnje baci oko 71 kilogram hrane, od čega je 40 posto još uvijek jestivo

Ovaj trend ne pogađa samo kućanstva već i trgovine, pekare i restorane. Da bi se ovaj problem riješio, mladi inovatori iz Hrvatske razvili su aplikaciju nazvanu Crumbs koja obećava značajnu promjenu u načinu na koji koristimo i trošimo hranu.

Aplikacija Crumbs nudi jedinstvenu priliku za potrošače da kupe hranu iz restorana po sniženim cijenama, s popustima koji mogu doseći i do 80 posto. Ideja iza ove inovacije je jednostavna – smanjiti bacanje hrane i omogućiti ljudima da uživaju u kvalitetnim obrocima po povoljnijim cijenama.

Kako funkcionira Crumbs? 

Restorani i druge ustanove koje nude hranu mogu se registrirati na platformi i objaviti viškove hrane koji im preostaju na kraju dana. Korisnici aplikacije mogu pregledavati ove ponude i kupovati hranu po znatno sniženim cijenama. Na ovaj način, hrana koja bi inače bila bačena dobiva novu priliku za konzumaciju, a korisnici mogu uživati u obrocima koji su ujedno i povoljniji.

Crumbs ne samo da pomaže u smanjenju bacanja hrane, već također pruža dodatnu financijsku korist restoranima i trgovinama. Oni mogu smanjiti svoje gubitke i privući nove kupce koji su zainteresirani za povoljne obroke. Ova aplikacija stvara win-win situaciju za sve uključene strane – potrošače, ugostitelje i okoliš.

Inovatori koji stoje iza Crumbs nadaju se da će njihova aplikacija imati značajan utjecaj na način na koji se hrana troši u Hrvatskoj. Njihova vizija je smanjiti ekološki otisak i promicati odgovorno ponašanje prema hrani, uz istovremeno pružanje povoljnijih opcija za uživanje u obrocima.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0