TUGA Ugasio se mladi život koji je toliko radosti unosio u živote drugih

Srednja škola Antuna Branka Šimića u Grudama oprostila se od svog Ante Prlića, uz posljednju njegovu fotografiju kod crkve svete Kate, koju je prošlog dana, na Dan hrvatskih branitelja općine Grude, zabilježio Željko Andrijanić

Prošle noći u Grudama se ugasio jedan mladi život. Počivao u miru Božjem, rečenica je koju smo toliko puta dosad napisali, objavili, a o Anti koji nas je prošle noći napustio, iako je imao tek 19 godina, uz tu snažnu rečenicu, možemo još napisati toliko toga, i ne znamo bi li bilo dovoljno da se opiše vedrina kojom je zračio i pozitivan stav kojim je sve osvajao, pišu grude.com

Takvog ćemo ga pamtiti i kao takvog smo ga vidjeli prošlog dana pored crkve svete Kate u Grudama. – Ajde me jednom uslikaj, da se vidim među zastavama – rekao je autoru ovih redaka. S osmijehom i frajerskim stavom takav je i sačuvan u našem fotoaparatu, povodom Dana hrvatskih branitelja općine Grude. I tog 28. kolovoza, datuma kada se sjećamo onih koji su nas napustili, sjećat ćemo se i našeg Ante, Ante koji je sa svojim prepoznatljivim osmijehom uljepšao Nebo. 

Srednja škola Antuna Branka Šimića u Grudama oprostila se od svog Ante Prlića, uz posljednju njegovu fotografiju kod crkve svete Kate, koju je prošlog dana, na Dan hrvatskih branitelja općine Grude, zabilježio Željko Andrijanić. 

Dobra duša nebu putuje – naš Ante. Barjak si ponio u Gospodinove, rajske dvore, pišu Grude.com. 

Ante je, nažalost, stradao u prometnoj nesreći prošle noći. 

Obitelji pok. Ante izražavamo iskrenu sućut, a objavu Srednje škole u Grudama prenosimo u cijelosti. Ante Prlić 1.10.2005.- 29.8.2024.

Četvrtak je… i svi smo u žurbi misleći kako moramo stići… 
A gdje… gdje je naš cilj… gdje žurimo i gdje ćemo stići… 
Ante nas je zaustavio. Nastaje muk, ovo jutro stali smo svi! 

Dobra duša nebu putuje – naš Ante. Još jučer dok si ponosno nosio barjak ni slutio nisi da te Gospodin poziva da u njegove rajske dvore nosiš barjak! Ljudskom srcu neshvatljivo sto pitanja, a nigdje odgovora, već samo opet vjera u Boga, da ćemo se jednog dana sresti. 

Ante Prlić bivši učenik naše škole Opće gimnazije, mlad poletan i pun vedrine, srce našeg razreda, ljubitelj šale, tješitelj u svim situacijama, veliki ljubitelj golfa 2, dušice naša… Ante danas je svakom Gruđaninu težina u srcu i sto pitanja gdje žurimo, a znamo samo jedno rajski dvori se raduju jer im stiže dobra duša. Volimo te i uvijek ćeš biti u našim srcima 

U raj poveli te anđeli! Počivao u miru Božjem! Tvoj 4.b, razrednica Andrijana Mlinarevic-Cvetković, djelatnici naše škole i učenici. 

Počivao u miru Božjem.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0