FOTO Još ljepše, još bolje - zajedništvom i radom mještana

"Za naše Vrde. Još ljepše. Još bolje." Ove riječi najbolje opisuju trud i predanost mještana ovog mjesta koji su 21. kolovoza ostvarili još jedan značajan korak u unaprjeđenju svoga sela

Toga dana, mještani su s ponosom betonirali i spojili put od zaseoka Kula s glavnom cestom. Ovaj poduhvat nije bio jednostavan, ali je rezultat mjeseci truda i zajedničkog rada. Posebno je važno istaknuti doprinos mještana zaseoka Kula, čija je upornost i angažman bila ključna za realizaciju ovog projekta.

Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez pomoći Grada Mostara, koji je podržao ove aktivnosti. U nekoliko akcija, uz veliku pomoć mještana i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, posao je priveden kraju, a put je sada otvoren za sve koji ga koriste.

Toga dana nije završen samo put prema Kuli. Izrađen je i jedan dio puta prema Nuglima, na strani prije Bunje. Ovo je još jedan dokaz kako zajedništvo i organiziranost mogu donijeti velike promjene za male zajednice poput Vrda.

Mještani Vrda poručuju na stranicama Vrdi: "Punom snagom naprijed!". Zahvaljujući njihovom trudu, Vrdi postaju još ljepše i još bolje mjesto za život i uživanje.

 
 
 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0