Žena preminula nakon uboda komarca

Prvi slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila u ovoj sezoni potvrđen je u Srbiji

Virus je dijagnosticiran kod osobe iz Beograda krajem prošlog tjedna, a priča jedne obitelji iz Crvenke potvrđuje koliko ovaj virus može biti opasan. U svojoj ispovijesti otkrivaju kako je Ј.V iz Crvenke bila žena vedrog duha i puna snage da bi samo za nekoliko dana od uboda komarca postala "kao biljka", da bi poslije tri mjeseca borbe sa virusom preminula, piše Fena.

Njen sin je ispričao da je Ј.V. pila kavu sa susjedima u dvorištu, a nakon što su se razišli, odjednom je pala na pod. Obitelj je prvo mislila da joj je skočio tlak. Nije reagirala na njihova dozivanja iako je bila pri sebi, zbog čega su pozvali Hitnu pomoć. 

- Došli su liječnici i doktor joj je rekao da prati njegov prst kako bi provjerio hoće li reagirati. Međutim, ona nije ni mogla gledati u prst, već je djelovala potpuno izbezumljeno i oči su joj lutale - rekao je njen sin. Liječnici su je odmah prebacili u bolnicu u Somboru, ali nakon pregleda obitelji je rečeno da je najbolje da se vrati kući. 

Nažalost, stanje Ј. B. se pogoršalo tijekom noći i sljedećeg dana vraćena je u somborsku bolnicu. - Nije mogla stajati, pomjerati se, a ni da priča. Ponovo su je vratili u bolnicu jer nismo znali što ćemo i onda su krenule analize. Radili su sve rezultate, vadili krv, urađeno je sve moguće, a liječnici su zaključili da je u pitanju virus Zapadnog Nila i da ovakvav slučaj još nisu vidjeli. Pala je u komu, bila je kao biljka - pričaju sin i snaha Ј.V.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0