FOTO Naziru se obrisi prve poslovnice Lidla u Mostaru i uopće u Hercegovini

U mostarskom naselju Centar 2 već se vide obrisi prve Lidl trgovine u Hercegovini koja je počela sa gradnjom u travnju, a bit će završena sredinom studenog ove godine, sudeći prema tabli na gradilištu

Lidl, globalno prisutan lanac supermarketa, poznat je po kombinaciji povoljnih cijena i visokokvalitetnih proizvoda. Njihove trgovine nude raznolik asortiman proizvoda, uključujući svježe namirnice, prehrambene proizvode, kućanske potrepštine i odjeću. Osim toga, Lidl često nudi i posebne akcije i promotivne ponude koje privlače mnoge kupce. Svojim praktičnim rasporedom trgovina i pažljivo odabranim proizvodima, Lidl je postao omiljeni izbor za mnoge potrošače koji traže dobar omjer cijene i kvalitete, pišu Goranci online.

Trgovina se gradi na lokaciji gdje je nekada bilo vodeće mlinsko-pekarsko poduzeće u Hercegovini, Žitopromet, a u sklopu izgradnje novog stambeno-poslovnog kompleksa "Projekt C2" koji uključuje izgradnju dvije stambeno-poslovne zgrade. 

Lidl će imati trgovine širom Bosne i Hercegovine i trebale bi biti u svim mjestima koja imaju više od 30 tisuća stanovnika. Planira investirati oko milijardu KM i zaposliti oko dvije tisuće ljudi. Lidl je u Bosni i Hercegovini registriran još 2021. godine, a u razdoblju do danas njemačka kompanija je angažirala više od 100 radnika, dok osnivački kapital kompanije iznosi 284,5 milijuna KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka. 

Lidl uveliko gradi veliki logistički centr u Lepenici kod Kiseljaka i započeo izgradnju marketa u Sarajevu, Gračanici, Bijeljini Mostaru, a planirana je gradnja i u Livnu. Ovaj lanac supermarketa se ubrzano širi, donoseći nova radna mjesta i, nadamo se, povoljne cijene širokom spektru kupaca.

 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0