Manekenka došla u haljini Isusa, a zaštitari je požurivali i skupljali haljinu

Društvenim medijima kruži snimka glumice i bivše Miss Universe iz Dominikanske Republike Massiel Taveras, koja je na završnu svečanost filmskog festivala u Cannesu stigla u kraciji sa likom Isusa Krista

Taveras se na glamuroznoj svečanosti pojavila u crnoj haljini dizajnerice Giannine Azar. Haljina je imala četiri metra dug bijeli, svileni šlep optočen Swarovski kristalima na kojem je slikar Yan Páez oslikao lik Isusa Krista. Festival u Cannesu završio je jučer, a snimka je napravljena 22. svibnja, neposredno prije premijere filma “Grof Monte Christo”, no tek sad se proširila internetom.

Navodni skandal je nastao kad je Taveras htjela raširiti šlep, na što ju je žena iz osiguranja pokušala požuriti i sakriti lik Isusa Krista. Ona je tada reagirala blago odgurnula ženu iz osiguranja, koja je pak ostala smirena. Ista službenica osiguranja prije dva tjedna se posvađala s pjevačicom Kelly Rowlands, također zbog požurivanja na crvenom tepihu.

"Da se radilo o pripadnici druge vjeroispovijesti i da je isticala svoje vjerske simbole smatrali bi je heroinom, hrabrom i divnom ženom, ovako je bila problem i zaštitarka ju je pokušala maknuti. Klasična mržnja i ista bi trebala biti zbog toga udaljena sa takvih radnih mjesta, a organizatori se javno ispričati", komentirali su ljudi.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0