Fra Mario Knezović i Zlatko Hrkać: "Pobjeda u porazu"

Protekli Eurosong, zbilja je jedan od najkontroverznijih do sada, koji je čak uznemirio gledatelje diljem svijeta, a mi vam donosimo dva jako zanimljiva osvrta

Protekli Eurosong ostavio je mnoge gledatelje s mješovitim osjećajima, ali fra Mario Knezović i Zlatko Hrkać iznijeli su svoja zanimljiva razmišljanja na ovaj, sve manje, glazbeni događaj. 

Fra Mario Knezović, poznati svećenik, zahvalio je Bogu što Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu. Njegov  komentar ističe važnost moralnih vrijednosti i brige za nacionalni identitet. "Pobjeda je što nismo pobijedili!", istaknuo je fra Mario, naglašavajući o potencijalnom dolasku sotonista na hrvatsko tlo. 

   

S druge strane, Zlatko Hrkać, suosnivač poznate sportske aplikacije Sofascore, dijeli svoje iskustvo gledanja Eurosonga s klincima. Izražavajući želju da pobjedi "Baby Lasagna", Hrkać se na kraju zahvalio publici i žiriju na jasnoj poruci tko je zaista pobjednik.  

No, njegova analiza ide dublje. Hrkać naglašava važnost poruka koje Eurosong šalje, posebno kada je riječ o žiriju gotovo svih država. Ovaj aspekt natjecanja služi kao lekcija za mlade o realnosti svijeta, nepravdi, i važnosti manjina. "Benefit ove domaće zadaće je za naš narod neusporedivo veći od pobjede na Eurosongu", zaključuje Hrkać.  

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0