FOTO Omiljeni mostarski restoran pretvara se u luksuzni hotel

Narednih mjeseci se u Mostaru priprema značajna promjena za ljubitelje gastronomije i ugođaja. Legendarni restoran Karting, smješten u Vukovarskoj ulici, privremeno zatvara svoja vrata radi rekonstrukcije koja će ga pretvoriti u luksuzni hotel Karting. Ova promjena obećava da će dodatno obogatiti turističku ponudu grada i pružiti posjetiteljima nezaboravno iskustvo, pišu Goranci online.

Restoran je privremeno prestao s radom kako bi se osiguralo da se gostima i u budućnosti može ponuditi sve ono po čemu su poznati, uz dodatak mnogih novih elemenata. Iako će rad s gostima biti privremeno zaustavljen, restoran će odmah nakon preuređenja kuhinje nastaviti s dostavom hrane, otvarajući postupno ostatak restorana korak po korak.

Nakon rekonstrukcije, legendarni restoran Karting neće nestati, već će se pretvoriti u lijepi novi hotel sa restoranom i prostranom terasom na vrhu hotela. Jedna od ključnih novosti je proširenje kapaciteta sjedećih mjesta restorana, koje će omogućiti većem broju gostiju da uživaju u vrhunskoj gastronomiji koja je restoran Karting učinila omiljenim mjestom u gradu.  

No, to nije sve! Hotel Karting će se istaknuti i po svojoj impozantnoj terasi na vrhu, pružajući posjetiteljima nevjerojatan pogled na grad i okolicu. Ova terasa će biti savršeno mjesto za opuštanje uz piće ili večeru, uz nezaboravan panoramski doživljaj. 

Iako će se transformirati u hotel, Karting neće zaboraviti svoje korijene. Nogometni tereni, koji su bili neizostavni dio ovog mjesta, ostat će dio ponude što se vidi na fotografija, pružajući gostima priliku za sportske aktivnosti i zabavu. 

75 parking mjesta i još par novina ostat će dostupni, osiguravajući da hotel Karting bude mjesto koje će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja.

 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0