Misa na Groblju mira na Bilima na blagdan sv. Josipa Radnika - 1. svibnja

U idiličnom okruženju crkve svetog Josipa Radnika na Groblju mira na Bilima, vjernici će imati priliku proslaviti blagdan svetog Josipa Radnika na poseban način

Na sam blagdan, u srijedu, 1. svibnja, s početkom u 12:00 sati, bit će služena sveta misa koja će okupiti vjernike u duhovnom i prirodnom ambijentu. 

Sveto misno slavlje predvodit će fra Ivica Kyril Pavlović, a propovijedat će vlč. Pavo Brajinović. Misno slavlje pjesmom će uveličati župni zbor iz Odžaka.

Ova svečanost predstavlja idealnu priliku za vjernike da proslave prvosvibanjski praznik na poseban način, u skladu s duhovnim vrijednostima. Okupljanje u ovoj prelijepoj crkvi na Bilima omogućuje vjernicima da blagdan provedu u zajedništvu, okruženi prirodnim ljepotama i mirnim okruženjem. 

Osim duhovne dimenzije, proslava blagdana svetog Josipa Radnika na otvorenom prostoru omogućuje vjernicima da uživaju u svježem zraku i ljepotama prirode.

Pozivaju se svi vjernici i ljudi dobre volje da se pridruže ovom posebnom događaju te da zajedno proslavimo blagdan svetog Josipa Radnika u duhu zajedništva, molitve i zahvalnosti. Vidimo se u srijedu, 1. svibnja, u 12:00 sati u crkvi svetog Josipa Radnika na Bilima.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0