Mostarski bend Otkrivenje snimio hrvatski prijevod poznate pjesme

Jedan od najpopularnijih mostarskih bendova duhovne glazbe, Otkrivenje, objavio je novu pjesmu koja je na prvo slušanje osvojila srca slušatelja 

Pjesma "Svet si zauvijek", originalnog naziva "Holy Forever", autora Chrisa Tomlina, je službeni prijevod ove emotivne i duhovne melodije na hrvatski jezik. No, nije samo prijevod koji čini ovu pjesmu posebnom. Otkrivenje je svojim autentičnim izričajem i talentom uspio prenijeti duboki duhovni osjećaj koji leži u srcu originala. 

Snimljena na Mostarskom blatu, pjesma nosi sa sobom ne samo glazbeni užitak, već i određenu simboliku. Mostarsko blato, poznato kao mjesto gdje se susreću tradicije, postalo je inspirativno okruženje za stvaranje glazbe koja spaja duhovnost s lokalnim identitetom. 

Uz autorski aranžman benda Otkrivenje, vokale Marije Perić i Ane Golemac te pratnju odabranih glazbenika kao što su Darijan Glavina, Renato Perić i Nikolina Pandža na instrumentima, Vjekoslav Majksner (klavirist) i Miroslav Cvetković(bubnjar), pjesma "Svet si zauvijek" donosi poseban glazbeni doživljaj. 

Posebno treba istaknuti rad WorshipVision Croatia tima na autoriziranom prijevodu pjesme na hrvatski jezik. Prepjev je izvršen s posebnom pažnjom i brižnošću kako bi se zadržala duboka duhovnost i poruka originala. 

Mix i mastering pjesme povjereni su Gabrijelu Prusini iz Mass Studija, čime je osigurana vrhunska produkcija koja savršeno ističe svaki ton i emociju izvedbe. 

Otkrivenje je još jednom potvrdio svoj status jednog od najinspirativnijih bendova duhovne glazbe na domaćoj sceni u BiH, a pjesma "Svet si zauvijek" postat će, nesumnjivo, nezaobilazni dio njihovog repertoara. Njihova sposobnost da prenesu duboke duhovne poruke kroz glazbu, zajedno s talentom i predanošću članova benda, čini ih istinskim draguljem ne samo mostarske, već i regionalne glazbene scene.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0