Započela izgradnja lovačke kuće u Gorancima

Radovi na izgradnji lovačke kuće u Gorancima su u punom zamahu

Jučer su članovi Lovačkog društva "Jarebica", sekcija Goranci, započeli sa izgradnjom lovačke kuće na lokaciji Gradina. 

Ova nova lovačka kuća bit će smještena u neposrednoj blizini stare Ilirske gomile i predviđena je kao mjesto okupljanja lovaca, piše Goranci online.

Cilj izgradnje ovog objekta je omogućiti lovcima Goranaca prostor za okupljanje i druženje, gdje će moći biti - svoji u svome. 

Izgradnja objekta dosad je ostvarena uz podršku Lovačkog društva "Jarebica" te entuzijazam i trud samih lovaca sekcije Goranci. 

- Planiramo završiti izgradnju prije početka nove lovne sezone u Gorancima. Tada ćemo organizirati zajednički ručak i druženje lovaca i naših prijatelja kako bismo svečano otvorili novu lovačku kuću. Želio bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti svim lovcima koji su dosad sudjelovali u radu na izgradnji, kao i onima koji će nam se pridružiti u idućim akcijama, rekao je Marin Škutor, predsjednik lovačke sekcije Goranci.

Vaša podrška i angažman ključni su za uspješno ostvarenje ovog projekta. Predsjednik lovačke sekcije Goranci, Marin Škutor, izražava iskrenu nadu da će lovačka kuća biti završena na vrijeme i da će postati mjesto okupljanja i druženja svih lovaca u Gorancima. 

Radujemo se svim budućim aktivnostima koje će se odvijati u našem novom prostoru, stvarajući snažniju i povezaniju lovačku zajednicu. Pridružite nam se u ostvarenju ovog cilja i budite dio stvaranja novog mjesta za lovce Goranaca, poručuje Škutor.

 
 
  

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0