FOTO/VIDEO Uživajte u prekrasnim kadrovima s Čabulje

EkipaYouTube kanala ”krivismjer” zaputila se na najviši vrh Goranačke ljepotice Čabulje

Kako nam je najbliža Čabulju znamo često iskoristiti za malo ekstremije ture kada je nešto lošije vrijeme. 

Iako je na relativno maloj nadmorskoj visini dosta je divlja i nepredvidiva. Spoj par elemenata na Čabulju donosi često ekstreme, bilo to u jakom vjetru ili velikim snjegovima a spoj ovoga i niske temperatura pokreće divlje mećave (par puta smo i sami svjedočili tome). 

Ovaj put nije bilo tako, vjetar nije bio prejak ali je stalno „brijao“ što se može čuti u videu , oblaci su se nadvili samo na najviše vrhove, sunce se probijalo i otvaralo vidike na sve strane a snijega je bilo u izobilju, ali nekog čudnog sastava tako da je kretanje bilo dosta teško. Išli smo turno na skijama u nekoj polukružnoj turi. 

Od Bogodola ravno ka Medinom brdu, prečenjem iznad Dolova pa preko Gonđuše na Veliku Vlajinu (najviši vrh Čabulje) i opet se spustili preko lokve ali smo nastavili ka Vanjači i spustili se preko Gornjih Dolaca prema Bogodolskoj ladini. Sveukupno 14km u kojima smo se umorili, ali i uživali. 

Pri dolasku na najveći vrh oblaci su se skroz razišli te smo dobili nevjerovatne vidike na sve strane, planina nas je time nagradila za trud koji smo napravili, stoji u opisu videa.

 
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0