Predstojeći događaji u našem gradu

 Idući tjedan u našem gradu, zanimljivo za posjetiti...


Od 3. prosinca - Advent u Mostaru

Mostarski Advent otvorio je, na pred drugu nedjelju Došašća, gastro kutak s domaćim delikatesama, slanim i slatkim, rukotvorinama i suvenirima. 

Mnoštvo zanimljivih događaja, koncerata i sadržaja na djecu očekujeva vas na Adventu u Mostaru, tako se advent ove godine proširio i na park Zrinjevac, gdje je također smješten dio adventskih kućica. 

Iz Organizacijskog odbora Adventa, kućice, kojih je ove godin 34, radit će svaki dan od 11 sati do ponoći.

Utorak, 6. prosinca - sv. Nikola

Na dan sv. Nikole, zaštitnika djece, putnika i pomoraca, u utorak 6.12.2022., u 18:00 sati, bit će sveta misa u crkvu sv. Petra i Pavla na kojoj će se posebno moliti za djecu kao i dosadašnjih godina. Nakon mise sv. Nikola će djeci dijeliti darove. 

Srijeda, 7. prosinca - Obiteljska komedija Proslavimo blagdan u miru

Novi film Juana Manuela Cotela, redatelja poznatih filmskih uspješnica Marijina Zemlja i Najveći dar, stiže i u Mostar! Prva potvrđena projekcija bit će u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, u srijedu 7. prosinca 2022. u 17:30 sati i 20:00 sati. 

Glazbena obiteljska komedija Proslavimo blagdan u miru promiče obiteljsko zajedništvo i pravi smisao Božića! Dođimo vidjeti film u što većem broju da bismo podržali obitelj i tako poslali dragocjenu poruku svijetu. 

Ulaznice po cijeni 5 KM možete kupiti na Blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati, a dio sredstava od prodaje ulaznica bit će doniran humanitarnoj zajednici "Pomozi mojoj nevjeri" iz Mostara. 

Sve informacije za ulaznice možete dobiti na broj 063940584.

10. prosinca - Gradu s ljubavlju

Ovogodišnji, ljubilejski 30. koncert održat će se  u  subotu, 10. prosinca u 19:00 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0