Predstavljena himna duhovnog pokreta mladih Mi ViDiMo

Sudjelovanjem, podrškom, savjetom i na bilo koji drugi način, sudjelovao je veliki broj mladih s područja Mostara, Međugorja, Ljubuškog, Posušja, Stoca i Rame

Na samom početku druge sezone djelovanja, mladi duhovnog pokreta Mi ViDiMo objavili su svoju himnu, prigodnog naziva ''Vjera, djela, molitva''. 

Riječ je o velikom glazbenom projektu na kojem je direktno sudjelovalo više od 20 mladih glazbenika s područja dviju hercegovačkih biskupija: Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske, a kako kažu teritorijalnom granicom zakoračili su i u Vrhbosansku nadbiskupiju. Sudjelovanjem, podrškom, savjetom i na bilo koji drugi način, sudjelovao je veliki broj mladih s područja Mostara, Međugorja, Ljubuškog, Posušja, Stoca i Rame. 

Pjesma je za cilj imala okupiti mlade iz cijele Hercegovine kako bi u duhu zajedništva poslali poruku nade i spremnosti na djelovanje sada i u budućnosti ispred. Autor teksta i glazbe je Emil Bevanda, dok aranžman uz njega potpisuju Josip Drinovac i David Glibo. Za konačni zvuk himne pobrinuli su se Energy records, DG studio i Josip Joco Vukoja, a sve to je video snimkom popratio Mario Beljo.

''Kada se mladi okupljaju oko Krista i rade na Njegovoj njivi, rad se pretvara u dar''. Himna je plod rada mladih čije riječi ohrabruju i potiču sve ljude da se kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa otvore na pomoć potrebnima oko sebe'', kazao je don Branimir Bevanda, studentski kapelan i povjerenik za mlade. 

Duhovni pokret mladih ''Mi ViDiMo'' započeo je sa djelovanjem u prethodnoj akademskoj godini. Pokret okuplja mlade dviju hercegovačkih biskupija na poučnim tribinama, duhovno meditativnim susretima, kreativnim radionicama, volonterskim i humanitarnim projektima te sportskim susretima. Kako kažu, njihova glavna zadaća je okupiti mlade u duhu djela i molitve želeći ojačati njihovu vjeru. 

Himnu možete poslušati putem Youtube kanala pokreta, a uskoro i na Deezer i Spotify platformama.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0