VIDEO | U Beogradu se sinoć čula ''Moja Hercegovina''

Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda dok je njezin sugrađanin Zlatko Tole ispao u baražu.

Bosančeva kandidatkinja Antonija, predstavila se pjesmama "Moja Hercegovina" i "Što učinio si ti", dok je izbor pjevačice iz tima Ane Bekute bio "Tidabudibuda" i Dalmatinski splet.

Tijekom njihovih izvedbi, nevjerojatna energija se širila studijom i krajnji rezultat je bio 6:6 uz dobacivanje: 

- Bis, bis! 

"Samo u Beogradu može da se čuje "Moja Hercegovina" i "Ko ne piva Dalmatinac nije", i da žiri daje po šest glasova", rekao je Popović. 

Marija je smatrala da su obje zaslužile da prođu direktno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim aplauzom. 

"Sudac je ipak odlučio da se neće glasati- bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile, tako da su obje natjecateljice izravno prošle bez preglasavanja žirija.

Tole i njegova protukandidatkinja Ivana Dulić iz Subotice dobili su po šest glasova žirija te je slijedilo preglasavanje. U preglasavanju je ponovno bilo izjednačeno (3:3), no presudio je producent Saša Popović koji je dalje poslao Ivanu. 

Tole je morao u baraž u kojem nije imao sreće te se oprostio od natjecanja u četvrtom krugu.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0