Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

2. svibnja 2017.

Služena Misa u crkvi sv. Josipa na Groblju mira na Bilima


Jučer je povodom 1. svibnja kada se u Katoličkoj crkvi slavi spomendan sv. Josipa služena Sveta misa u crkvi sv. Josipa na Groblju mira na Bilima.

Svetu misu predvodio je bivši goranački župnik fra Tomislav Puljić u koncelebraciji sa, također bivšim župnikom, fra Markom Juričem i fra Miljenkom Mićom Stojićem, vicepostulatorom postupka mučeništva "Fra Leo Petrović" i 65 subraće.

''Prije desetak godina ovuda sam šetao po nedirnutoj prirodi niti ne sanjajući da bi jednog dana ovdje mogao biti pokrenut ovako zahtjevan i potreban projekt 'Groblja mira', koji evo, na zadovoljstvo svih nas, polako ali sigurno napreduje. Neka svemogući Bog bude pomoć i potpora svima koji sudjeluju u njegovoj realizaciji'', kazao je fra Tomislav Puljić.

Fra Marko Jurič je napomenuo da će se svake godine 1. svibnja na spomendan zaručnika Blažene Djevice Marije, služiti sv. Misa na Groblju mira na Bilima.

Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com