Mostar Challenge: Mladen Plakalović i Dijana Manđarelo pobjednici utrke


Mostar je danas bio domaćin petog izdanja brdske utrke „Mostar Challenge“ u organizaciji studija fizičke kulture s FPMOZ-a i HPD Prenj 1933 iz Mostara gdje je pobjedu u kategoriji "Challenge" za muškarce odnio Mladen Plakalović. Drugi je bio Stefan Anić, a treći Ersan Bijedić.

U kategoriji "Challenge" za žene pobjedu je odnijela Dijana Manđarelo, drugo mjesto je pripalo Sanji Kavaz dok je treća bila Ana Perić.

U kategoriji "Hobby" muški parovi pobjedu su odnijeli  Ivo Primorac i Darko Vidović, drugi su bili  Miloš Čolić i Strahinja Erić, a treći Marko Ćorluka i Tomislav Karačić.

Žana Marjanović i Jojo Volarić su pobjedili u kategoriji "Hobby" mješoviti parovi. Drugi su bili Anđela Brečić i Josip Brajić dok su treće mjesto zauzeli Andrea Radalj i Marko Zrimšek.

Primarni cilj utrke je promidžba brdskog natjecanja i Outdoor aktivnosti kao sadržaja sportsko-rekreacijske ponude Hercegovine, kao i razvoj sportskog turizma u vidu iskorištavanja prirodnih potencijala hercegovačkih planina Čvrsnice, Čabulje, Veleža, Prenja.

"Mostar challenge" je brdska utrka koja je organizirana u dvije kategorije:

1. "Hobby" koja se trči u parovima i namijenjena je za sve rekreativce i one koji se žele okušati u brdskom trčanju. Parovi mogu biti muški, ženski, i mješoviti. Dužina ove dionice iznosi 12km, a parovi moraju zajedno ući u cilj

2. "Challenge" kategorija se trči individualno i namijenjena je za one koji se već bave brdskim trčanjem. Dužina ove kategorije je 22km, s više od 1000m visinske razlike od starta do cilja.

Start za obe kategorije je bio u 10:00 sati ispred tržnog centra "Mepass Mall", a sam cilj je bio ispred konobe "Goranci" gdje će biti upriličeno prigodno druženje i dodjela nagrada prvoplasiranim natjecateljima.

Sponzori su: HT Eronet, Goranci restoran, Leda, Sportski savez Grada Mostara, Genel, Kandit, HGSS, Mepas Mall, Karlovačko, SBD, Satelit-tbm, Proteini.si, Kandija

U samu organizaciju utrke uključio se i Sportski savez grada Mostara koji je kao i dosadašnjih godina podržao ovaj projekt.

pogled.ba

 
 
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0