Villa 'Zlatni dol' u Gorancima - Izvrsno mjesto za bijeg od svakodnevnice

Skrivena u prirodi, uz čist zrak i idealne uvjete za svakodnevni odmor, Villa ''Zlatni dol'' postat će nezaobilazno mjesto u Vašem životu.


Samo nekoliko kilometara udaljena od gradskog središta Mostara, Villa ''Zlatni dol'' Goranci izvrsno je mjesto za bijeg od svakodnevice. Mjesto na kojemu će uživati sva vaša čula u svojoj ponudi nudi pregršt zanimljivih detalja za svakog pojedinca.

Ljubitelji sporta moći će uživati u jedinstvenoj ponudi na području Hercegovine - osvijetljenim teniskim i basket igralištima s visokokvalitetnom gumenom podlogom.

Uz to, Villa ''Zlatni dol'' posjeduje i wellness spa centar, kao i rehabilitacijski centar, koji će izvrsno poslužiti za opuštanje vašeg tijela i uma nakon napornog radnog dana ili sportskih aktivnosti.
Pored toga, tu je i prigodan prostor za organiziranje raznih prigoda i svečanosti, kapaciteta do 40 mjesta u unutrašnjosti, uz veliku terasu sa predivnim pogledom.

Za sve gurmane Villa ''Zlatni dol'' bit će nezaobilazno mjesto zbog svoje jedinstvene gastro ponude, kao i vina vrhunske kvalitete s područja Hercegovine i šire.

Sve to prati i redovito kvalitetna glazba, a posebno će u Villi ''Zlatni dol'' biti prilikom Adventa, o čemu više možete doznati pozivom na broj telefona 036/381-220 ili 063 565 712.

Stoga, ukoliko tražite bijeg od svakodnevice i stresa, ukoliko se želite opustiti kroz sportske aktivnosti ili wellness tretman, jednostavno prošetati u prirodi, uživati u gurmanskim specijalitetima i vinima – Villa ''Zlatni dol'' idealno je mjesto za vas.

Skrivena u prirodi, uz čist zrak i idealne uvjete za svakodnevni odmor, Villa ''Zlatni dol'' postat će nezaobilazno mjesto u Vašem životu.


 
 

Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0