Pozivamo vas na donatorsku večer „Pomozimo zajedno“

Pozivaju se svi gospodarstvenici, institucije i ljudi dobre volje da sudjeluju na donatorskoj večeri pod nazivom "Pomozimo zajedno" koja će se održati 23.11.2016.g. u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru sa početkom u 19,00 sati. 


Ukupan prihod od donacija ide za rad i djelovanje humanitarne udruge "fra Mladen Hrkač"  koja pomaže osobama koje se liječe u Zagrebu kroz pružanje besplatnog smještaja, prehrane, prijevoza, administracijske pomoći i nastavka školovanja za djecu školske dobi.

Donatorska večer će se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije g. Nevenka Hercega i pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Mostara g. Ljube Bešlica.

Tijekom  večeri će biti prikazan dokumentarni film "Druga obitelj" kao i prigodan program koji govori o radu humanitarne udruge "fra Mladen Hrkač", uz zabavni sadržaj koji će obogatiti glazbenici Lucija Zovko i Ivan Jurić. Program će biti medijski popraćen a voditelji programa će biti uvažene kolega za radio MIR-a Međugorje.

Molimo Vas da svoj dolazak kao i broj osoba u vašoj pratnji potvrdite najkasnije do 20.11. na broj mobitela 063/580-777 ili na mail donatorskavecer@humh.ba

Hvala vam na odazivu.

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkac“ 
i volonteri prijatelji Udruge
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0