Hercegovina u srcu 2015.U organizaciji HKUD-a ‘Biloševica’ na Dužicama je u sklopu cjelogodišnje manifestacije „Briješka zvona”, četvrtu godinu zaredom održana kulturno-zabavna manifestacija pod nazivom „Hercegovina u srcu”. Prije početka manifestacije služena je sveta misa u crkvi na Dužicama.

U kulturno-zabavnom dijelu programa nastupili su odrasla, srednja skupina i najmlađi članovi domaćina HKUD-a ‘Biloševica’, HKUD ‘Hutovo’, HKUD ‘Uzarići’, pjevačka skupina ‘Sinovi Hercegovine’, klapa Kruševo, KUD ‘Slavonija’ Jakšić-Slavonska Požega, Folklorni sastav ‘Napredak’ Busovača, ‘Drim-team babe’ i Folklorni ansambl ‘Matica hrvatska’ Tomislavgrad. Na samom početku programa blagoslov na sve nazočne sazvao je župnik župe Rasno fra Ignacije Alerić. Nazočnima su se prigodnim riječima obratili Ivica Kovačević načelnik Općine Jakšić (Hrvatska) i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.


Na kraju službenog dijela programa predsjednik HKUD-a Biloševica Mariofil Čolak podijelio je zahvalnice sudionicima manifestacije i svima koji su na bilo koji način pomogli rad HKUD-a Biloševica i organizaciju ove manifestacije. Program je vodio Marinko Karačić.

rasnoportal.net 

Da je manifestacija bila dobro organizirana svjedočila je, i dobro se povela, ekipa sa Goranci online.
Share:

Business

Popular Posts

Razmišljate o gradnji kuće, prostora ili o dizajnu interijera a nemate ideja !? Tu je 3D 2D Project