Radnici i prijatelji poklonili Reni Koraću skupocjeni poklon za 50. rođendan

U Hercegovini, se odigrao dirljiv događaj koji je obradovao i iznenadio mnoge i dokazao da je Hercegovina jedinstvena

Radnici i prijatelji Renata Rene Koraća, poznatog poduzetnika i velikog humanitarca, priredili su mu iznenađenje za njegov 50. rođendan – novi Mercedes G63 AMG. Ova gesta ljubavi i prijateljstva nije ostavila nikoga ravnodušnim, pišu Goranci online.

U emotivnoj objavi, Korać je podijelio svoja osjećanja prema ovom neobičnom poklonu. Iako je smatrao da ne bi trebao objavljivati takve stvari, shvatio je da ljubav i prijateljstvo zaslužuju da budu istaknuti. Njegov auto iz snova, koji je sanjao još od djetinjstva, postao je simbol zajedništva i odanosti njegove ekipe.

Renato je bio iznenađen što su njegovi suradnici odvojili značajne svote novca kako bi mu priuštili ovakav poklon. Smatra je da je to ludost, no istovremeno je bio duboko dirnut ovom gestom. Za njega, vrijednost automobila nije bila materijalna, već emocionalna. Bio je to način da mu pokažu koliko ga cijene i koliko im je stalo do zajedničkog uspjeha.

Korać je naglasio koliko mu znači tim s kojim radi. Njihova zajednička strast prema poslu i međusobno poštovanje stvorili su okruženje koje nadilazi samo poslovne odnose. On je izrazio ponos na sve što su zajedno postigli i istaknuo kako svaki dan dolazi na posao s osmijehom, kao i prvog dana.

Na kraju, Renato je još jednom zahvalio svojoj ekipi. Iako se nisu trebali izlagati trošku, njegov zahvalni ton pokazuje koliko cijeni ovu gestu. S novim Mercedesom, kojeg će voziti s ponosom, nosit će i uspomenu na neizmjernu podršku svojih prijatelja i suradnika. 

U Hercegovini, takve priče su rijetke, ali iznimno vrijedne.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0