U petak kreću radovi na urbaniziranom parkingu u središtu Mostara

Radovi na izgradnji novog urbaniziranog parkinga u mostarskom naselju Centar 2 započinju za dva dana, točnije u petak, 20. rujna

Uređenje parkinga bit će izvedeno iza dvorane Osnovne škole Ilije Jakovljevića, a kako je priopćeno iz Gradske uprave Grada Mostara, radovi će se provoditi u nekoliko faza, počevši s sjeveroistočnim dijelom parcele.

Izvođač radova ogradit će područje prve faze, dok će ostali dijelovi ostati dostupni za parkiranje. Nakon završetka prve faze, radovi će se nastaviti prema unaprijed definiranim fazama. Gradska uprava apelira na građane za strpljenje, ističući da je cilj što brže privesti radove kraju kako bi se unaprijedila prometna infrastruktura.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi oko 260.000 KM, a planira se izgradnja 91 parkirnog mjesta. Ovaj projekt posebno je značajan za stanare, jer je postojeća površina godinama predstavljala problem, posebno tijekom kišnih mjeseci gdje se stvaraju velike lokve.

JP Komunalno također je obavijestilo građane o početku radova, naglašavajući važnost ovog projekta u osiguranju sigurnog i praktičnog parkiranja za sve korisnike. Očekuje se da će novoizgrađeni parking značajno poboljšati kvalitetu života u ovom dijelu grada, čime će se olakšati svakodnevne aktivnosti građana.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0