Otvorenje preuređene dm prodavnice u Mostaru s posebnim pogodnostima i nagradama

U četvrtak, 19. rujna 2024. godine, u 9 sati, otvara se preuređena dm prodavnica u Mostaru, smještena na adresi Hrvatske mladeži 4 (Omladinska)

Povodom otvaranja, dm je pripremio niz posebnih pogodnosti i uzbudljivih aktivnosti za svoje kupce, pišu Goranci online.

Posebne pogodnosti za kupce

Svi posjetitelji preuređene prodavnice moći će uživati u ekskluzivnim pogodnostima od 19. do 21. rujna 2024. godine:

  • 15% popusta na ukupnu kupovinu (ne odnosi se na kupovinu dm poklon kartica i adaptiranih mlijeka – formula za dojenčad i formula nakon dojenja; maksimalan iznos kupovine s popustom je 1.500 KM, a popust se ne može kombinirati s drugim popustima).
  • Ceker za svaku kupovinu
  • Mali znak pažnje za kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više
  • dm peškir za kupovinu u vrijednosti od 80 KM ili više
  • Šarena zabava za najmlađe od 13 do 19 sati na dan otvorenja.

Preuređena dm prodavnica u Mostaru radit će od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat. Kupci su dobrodošli da posjete novo renomiranu prodavnicu i uživaju u svim pogodnostima koje se nude. 

Nagradna igra

Povodom otvorenja, dm organizira nagradnu igru koja će trajati od 19. do 26. rujna 2024. godine. Svi kupci koji obave kupovinu u tom periodu mogu sudjelovati u vrijednoj nagradnoj igri. 

Podsjetimo, poslovnica dm-a proširila se i na prostor nekadašnjeg Dormea koji je svoju poslovnicu otvorio u shoping centar Plaza na Bišću Polju, 31. srpnja ove godine.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0