Hercegovački fizioterapeut zadužen je za rehabilitaciju Thompsonovog sina

Fizioterapeut iz Mostara Tomislav Pinjuh zadužen je za rehabilitaciju sina Marka Perkovića Thompsona

“Znate da idete pravim putem kada vam vaši idoli ukažu povjerenje da spasite nešto što je njima najvažnije”, napisao je Pinjuh na svojem Instagram profilu uz fotografiju s poznatim pjevačem. Dodao je i kako je ‘pao’ dogovor nakon završetka rehabilitacije, piše bljesak.info.

“Nakon što postignemo zacrtane ciljeve i završimo rehabilitaciju, pao je dogovor da će, uz Božju pomoć, Ante jednog dana na koncertu u Mostaru stajati na svojim nogama i podržavati svog oca, kao što on njega podržava u ovim trenutcima”, istaknuo je Pinjuh.

Tomislav Pinjuh bavi se neurološkom i sportskom rehabilitacijom te ga na Instagram profilu prati gotovo 10.000 ljudi. Na svojem profilu rado dijeli vježbe, treninge te napretke svojih pacijenata.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson napravio je dvogodišnju pauzu od nastupa zbog bolesti sina Ante Mihaela. Prvi nastup nakon pauze imao je ove godine 6. kolovoza u Imotskom zajedno s Draženom Zečićem i Matom Bulićem. 

Tisuće ljudi jedva su dočekale da Thompson ponovno stane na pozornicu. Svjedoče tome i samostalni koncerti u Imotskom i Dugopolju na kojima se okupilo više desetaka tisuća ljudi.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0