Hercegovac novi ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu

Prof. dr. sc. Edvard Galić, porijeklom iz Širokog Brijega, novi je ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu


Galić je devet godina bio predstojnik Klinike za unutarnje bolesti, a za ravnatelja velike zagrebačke bolnice izabran je u četvrtak na sjednici Upravnog vijeća, prenosi bljesak.info.

Kako se navodi u priopćenju KBSD-a, članovi Vijeća jednoglasno su donijeli odluku o Galićevom četverogodišnjem mandatu. 

U Kliničkoj bolnici zaposlen je skoro 25 godina, dugogodišnji je intervencijski kardiolog s učinjenih više od 5000 zahvata na srcu i krvnim žilama. Predsjednik je Stručnog vijeća Bolnice, voditelj specijalističkog usavršavanja opće interne medicine u Republici Hrvatskoj te voditelj Stručnog povjerenstva MIZ-a za internu medicinu. 

Profesor Galić najavio je snažni zamah u razvoju Bolnice, kako u stručnom, tako i u infrastrukturnom smislu. Cilj je, kako je kazao, povećati učinkovitost i kvalitetu svih poslovnih procesa te racionalizirati poslovanje. Iskreno vjerujem da ćemo svi zajedno nastaviti graditi i stvarati, na dobrobit svih naših pacijenata, ali i zaposlenika te članova njihovih obitelji, kazao je Galić koji je, inače, predsjednik nadzornog odbora Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu. 

Čestitamo novom ravnatelju na imenovanju na časnu i zahtjevnu dužnost te mu želimo profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svim izazovima koji očekuju njega i njegov Tim, priopćeno je iz Kliničke bolnice Sveti Duh.
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0