VIDEO Pogledajte snimku koncerta "Vjerujem" održanog pod Bijelim Brijegom

U subotu, 8. lipnja 2024. godine, stadion "Pod bijelim Brijegom" u Mostaru bio je ispunjen duhovnom i humanitarnom atmosferom, kada je pred više od 13.000 posjetitelja održan značajan koncert pod nazivom "Vjerujem"

Ovaj spektakularni događaj, organiziran od strane udruge “Otac”, donio je atmosferu zajedništva i radosti koja je oduševila sve prisutne, izvještavaju iz Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Koncert je privukao posjetitelje iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a cijela večer bila je ispunjena dubokim duhovnim iskustvom i osjećajem nade. Atmosfera na stadionu bila je iznimno emotivna, s prisutnima koji su zajedno pjevali i slavili Gospodina, stvarajući jedinstven osjećaj zajedništva i duhovne povezanosti.

Na koncertu su nastupili neki od najpoznatijih izvođača duhovne glazbe, uključujući Alana Hržicu, te goste Vanessu Mioč, Stijepa Gleđa Markosa, fra Marina Karačića i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara. Ovi izvođači svojim su izvedbama obogatili večer, doprinoseći još većem duhovnom doživljaju za sve prisutne.

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini uspio je prikupiti sredstva koja su omogućila pokretanje Centra za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru, kao i osiguranje automobila za patronažnu službu Centra “Marija-Naša Nada” u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga “Otac” odlučila je nastavak svoje misije pomoći najmlađima koji su u potrebi, dodatno ojačavši svoje napore i doprinos.

Antonio Krtalić, jedan od organizatora događaja, istaknuo je važnost koncerta rekavši: “Mostar je još jednom pokazao da nije samo grad koji živi na mostovima, već i grad koji kroz glazbu i zajedništvo stvara nove mostove. Ovaj događaj potvrdio je snagu vjere, ljubavi i zajedništva koja povezuje ljude u Bosni i Hercegovini.”

Cjelokupni doživljaj koncerta “Vjerujem” bio je ne samo duhovni, već i humanitarni uspjeh, pružajući nadu i podršku onima kojima je najpotrebnija. 

Ovdje možete pogledati cijeli koncert i doživjeti atmosferu koja je ispunila Mostar te večeri.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0