Sportski vikend na Kantarevcu: Odvojit se od svakodnevnice sa svojom obitelji uz MOSS.GO 2024.

Udruga Kolektiv iz Mostara i ove godine priprema uzbudljiv sportski vikend koji će se održati na SC Kantarevac od 13. do 15. rujna

Ovo je prilika za sve ljubitelje sporta da se uključe u razne natjecateljske discipline i provedu kvalitetno vrijeme, piše Običan radio.

Predsjednik Udruge Kolektiv, Dario Juka, nedavno je gostovao u Vijestima plus uživo Običnog radija, gdje je podijelio detalje o ovom događaju. Udruga Kolektiv, osnovana 2018. godine, okuplja strastvene ljubitelje sporta s ciljem donošenja nečeg inovativnog i uzbudljivog zajednici. Juka je istaknuo kako su članovi udruge posvećeni pružanju različitih sportskih iskustava i kako su ponosni na uspjeh koji je ovaj događaj postigao kroz godine.

Sportski vikend predstavlja tradicionalno natjecanje zaposlenika iz gospodarskih subjekata Mostara, a zbog velikog interesa, turnir je ove godine proširen na tri dana. Juka je objasnio da je ideja o organiziranju ovakvog događaja nastala dok je radio u Aluminij d.d. Mostar, gdje je bio inspiriran susretima metalaca u Hrvatskoj. Ova iskustva dovela su do stvaranja slične tradicije u Mostaru, koja sada okuplja entuzijaste u raznim sportskim disciplinama.

Na programu ovogodišnjeg vikenda nalaze se različite sportske aktivnosti uključujući futsal, basket, potezanje konopa, pikado, šah, tavlu i odbojku. Za ljubitelje trčanja bit će organizirana utrka na 2.5 kilometra kroz šetnicu Nikole Šubića Zrinskog i park Zrinjevac. Ove godine uvedene su i miješane prijave za neke discipline, omogućujući uključivanje i žena u više sportova.

Prijave za sudjelovanje u sportskom vikendu moguće su putem službenog e-maila udurugakolektiv@gmail.com do 6. rujna. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500 KM, dok će zadnji tjedan biti posvećen organizaciji rasporeda i satnice svih sportskih disciplina.

Ovaj sportski vikend pruža odličnu priliku za sve koji žele aktivno sudjelovati i zabaviti se uz natjecateljski duh. Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na vrijeme i budu dio ovog uzbudljivog događaja u Mostaru.

Cijeli intervju možete poslušati OVDJE.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0