Komunalno uputilo apel građanima Mostara

U nastojanju da osiguramo održavanje čistoće i urednosti našeg grada, JP Komunalno d.o.o. Mostar želi vas obavijestiti o važnom pitanju koje se tiče odlaganja otpada. U svakodnevnim aktivnostima komunalnog servisa primijećeno je sve učestalije nepravilno odlaganje šuta i krutog otpada u kontejnere namijenjene za komunalni otpad. 

Ova praksa ne samo da uzrokuje velike poteškoće radnicima, već dovodi i do značajnih oštećenja vozila. U cilju rješavanja ovog problema i osiguravanja da naš grad ostane čist i uredan, apeliramo na sve građane da se pridržavaju pravila odlaganja otpada.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani, 
Obraćamo vam se iz JP Komunalno doo Mostar s važnim apelom. Molimo vas da ne bacate šut i ostali kruti otpad u kontejnere namijenjene za komunalni otpad. 
Ovakvo nepravilno odlaganje otpada uzrokuje velike probleme našim službama prilikom odvoza, te dovodi do oštećenja naših vozila koja potom nisu u mogućnosti obavljati svoje funkcije.Naše radne ekipe svakodnevno se suočavaju s ovim izazovima, što dodatno otežava našu sposobnost održavanja grada čistim i urednim. 
Oštećena vozila također znače veće troškove popravaka i smanjenu učinkovitost u obavljanju svakodnevnih zadataka. 
Zajedničkim trudom možemo osigurati da Mostar ostane lijep i čist. Molimo vas da šut i ostali kruti otpad odlažete na za to predviđena mjesta. Hvala na razumijevanju i suradnji! Vaš JP Komunalno doo Mostar

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0