VIDEO "Danas majko rediš svoga sina": Svečano slavlje Mlade mise fra Željka

Na blagdan apostolskih prvaka, svetih Petra i Pavla, Hercegovina je dobila nove svećenike. U Katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, osmorica svećeničkih kandidata primila su Sveti red

Među njima je bio i fra Željko Tomić iz Posušja, čija je Mlada misa među prvima proslavljena s velikim veseljem i ponosom u župi Bezgriješnog začeća BDM u Posušju. Ivana i Robert, roditelji fra Željka, bili su ponosni domaćini na ovom značajnom događaju. 

Fra Željko Tomić bio je među prvima koji je održao svoju Mladomisničku misu. Proslava je bila ispunjena emocijama, s mnoštvom okupljenih koji su došli podržati novog svećenika. 

Fra Željko Tomić je iz Posušja, iz Tomića briga. Rođen je u Mostaru 28. studenoga 1998. godine. Dolazi iz obitelji u kojoj je petero djece, fra Željko je drugo dijete, ali prvo muško. Otac je Robert, majka Ivana, starija sestra Magdalena i mlađi su Emanuel, Dinka i Jakov. U njihovoj obitelji je i 87-godišnja baka Ana.

Video s fešte postao je viralan, prikazujući atmosferu ispunjenu radošću i ponosom. Roditelji Ivana i Robert, zajedno s obitelji, prijateljima i župljanima, slavili su ovaj veliki trenutak.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0