Uskoro u Verbumu "Velika Biblija u stripu - prošireno izdanje"

Nakladnička kuća Verbum s radošću obavještava svoje čitatelje da će od ovog tjedna biti dostupno novo, prošireno izdanje Velike Biblije u stripu, svjetske uspješnice u izdanju nakladničke kuće Verbum

Nakladnička kuća Verbum s radošću obavještava svoje čitatelje da će od ovog tjedna biti dostupno novo, prošireno izdanje Velike Biblije u stripu, svjetske uspješnice u izdanju nakladničke kuće Verbum, prenosi KTA.

Velika Biblija u stripu - prošireno izdanje donosi više od 230 pripovijesti u kronološkom slijedu, što olakšava praćenje biblijskog povijesnog tijeka, od Postanka do uzbudljivog vrhunca Božje otkupiteljske priče.  

Osim toga, Velika Biblija u stripu - prošireno izdanje donosi:  

  • 25 novih priča koje opsežnije istražuju Božje djelovanje u našim životima. 
  • 23 proširene priče koje predstavljaju dodatna iskustva biblijskih likova koji pričaju priču o Bogu. 
  • 128 novih stranica ilustracija donosi još bogatije umjetničko iskustvo s više krupnih planova, povijesnih detalja i dramatičnih boja. 
Svaka stranica ovog novog i proširenog izdanja Velike Biblije u stripu otkriva dubinu Božje riječi i omogućuje čitatelju da ga sve više osobno upoznaje, dok ilustracije svjetski poznatog ilustratora Sergia Cariella odišu uzbudljivom energijom i oživljuju Bibliju za sve generacije. 

Veliku Bibliju u stripu - prošireno izdanje možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr u prvom tjednu srpnja.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0