Nakon sramnog ismijavanja kršćanstva na OI: Grad svjetla, postao grad tame, doslovno

Jučerašnji dan ostat će upamćen kao jedan od najneobičnijih u povijesti Pariza

Prema brojnim izvještajima, nakon kontroverzne ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, koja je uključivala đavolsko ismijavanje Posljednje večere, grad svjetlosti suočio se s iznenadnim i velikim nestankom struje.

Simboličan nestanak struje

Cijeli grad Pariz ostao je u mraku, no jedan izuzetak ostao je svijetliti: Bazilika Presvetog Srca Isusova. Dok je ostatak grada bio obavijen tamom, svjetla bazilike sjajila su jače nego ikada, obasjavajući simbol Presvetog Srca Isusova. Ovaj neobičan događaj trajao je nekoliko sati.

Reakcije na društvenim mrežama

Društvene mreže bile su preplavljene fotografijama i komentarima ljudi koji su bili svjedoci ovog fenomena. Mnogi su interpretirali ovaj događaj kao jasan znak od Boga, podsjetnik na Kristovo jedino istinsko Svjetlo svijeta. "Nikada ne zaboravimo tko je jedino istinsko Svjetlo svijeta! Krist je Kralj," napisao je jedan korisnik X-a, bivšeg Twittera.

Znak od Boga?

Iako se točne okolnosti još istražuju, ovaj događaj već je potaknuo mnoga razmišljanja i rasprave. U trenutku kada se činilo da je tama preuzela grad, svjetlo bazilike postalo je simbolom nade i vjere za mnoge vjernike.

Bez obzira na tehničke ili prirodne uzroke ovog događaja, on je nesumnjivo ostavio dubok utisak na sve koji su ga doživjeli. Ovo je podsjetnik na važnost vjere i prisutnost božanskog svjetla čak i u najtamnijim trenucima.

Pariz će se oporaviti od ovog nestanka struje, ali sjećanje na sjaj Presvetog Srca Isusova ostaje kao trajni podsjetnik na vječnu svjetlost Krista Kralja.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0