Bingo Petrol otvorio prvu benzinsku crpku u Hercegovini, točnije u Mostaru

Nakon dvije i pol godine rada benzinska crpka EOL petrol na sjevernom izlazu iz Mostara je zatvorena, a u subotu, 20. srpnja službeno je otvorena prva Bingo Petrol crpka u Mostaru i općenito u Hercegovini

Nakon svečanog otvaranja benzinske crpku EOL Petrol u siječnju 2022. godine u naselju Zalik na sjevernom izlazu iz Mostara, Bingo Petrol je proteklih dana preuzeo ovu benzinsku crpka, čime dodatno učvršćuje svoju prisutnost na tržištu distribucije goriva, pišu Goranci online.

Nova benzinska crpka Bingo Petrola, smještena na adresi Maršala Tita bb, svečano je otvorena jučer. 

"Od sada vas uslužujemo i u Mostaru na adresi Maršala Tita bb. Posjetite nas i obradujte vašeg limenog ljubimca visokokvalitetnim gorivom iz naše ponude", poručuju iz Binga, naglašavajući konkurentne cijene koje se ne smiju propustiti. 

Preuzimanje ove benzinske crpke nije samo znak širenja Bingo Petrola, već i doprinos ekonomskom razvoju lokalne zajednice. Otvaranjem ove crpke stvorena su nova radna mjesta, što će zasigurno imati pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju. Ovo je deveta benzinska crpka u vlasništvu Bingo Petrola koja je u svojoj objavi na društvenim mrežama objavila i cijene goriva. 

  • Dizel - 2,51 KM 
  • BMB 95 - 2,56 KM 
  • BMB 98 - 2,81 KM 
  • LPG - 1,16 KM 

Ovo je prva crpka na području Hercegovine i Mostara, a do sada su crpke otvorene u Tuzli, Gračanici (dvije), Hadžićima, Zenici, Kalesiji, Čeliću, Bihaću i sada u Mostaru.

Bingo Petrol, kao jedna od vodećih kompanija u sektoru distribucije goriva, nastavlja ulagati u kvalitetu usluge i zadovoljstvo svojih kupaca. Sa novom benzinskom crpkom u Mostaru, Bingo Petrol je još jednom pokazao svoju posvećenost pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga svojim korisnicima.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0