Hoće li Hercegovina večeras po drugi put odnijeti titulu pobjednika "Zvezda Granda"

Večeras se održava dugo iščekivano finale glazbenog natjecanja „Zvezde Granda“, gdje će dvadeset talentiranih pjevača iz različitih dijelova regije pokazati svoje vokalne sposobnosti u borbi za prestižnu titulu. Među finalistima je i Širokobriježanka Antonija Čerkez, koja se nakon dvije godine pauze ponovno vraća na veliku scenu ovog popularnog showa. Prvi Hercegovac koji je odnio titulu pobjednika 2018. godine bio je Anid Ćušić iz Mostara.

Finale „Zvezda Granda“ ove godine okuplja deset muških i deset ženskih natjecatelja. Njihov redoslijed nastupa bit će sljedeći: 

  1. Miki Sekulvoski iz Welesa 
  2. Nikolina Perković iz Klisa 
  3. Inel Nukić iz Živinica 
  4. Julija Petrović iz Bele Palanke 
  5. Janko Jankov iz Pernika (Bugarska) 
  6. Aleksandra Ivanov iz Kruševca 
  7. Mirza Pandur iz Sarajeva 
  8. Šejla Zonić iz Tuzle 
  9. Dino Suljić iz Zenice 
  10. Antonija Čerkez iz Širokog Brijega (SMS iz BiH: broj 10 šaljite ba 091410719)
  11. Sidik Šabanović iz Visokog 
  12. Đula Drini iz Cazina 
  13. Stefan Tomić iz Kraljeva 
  14. Jelena Prole iz Zrenjanina 
  15. Dejan Dačević iz Čajniča 
  16. Melisa Zijadić iz Pripela 
  17. Rijad Rahmanović iz Zenice 
  18. Beta Sudar iz Vlapova 
  19. Petar Krekić iz Beograda 
  20. Andrijana Petrušovska iz Skoplja 
U ovogodišnjem finalu, Srbija ima pet natjecatelja, Bosna i Hercegovina čak devet, Sjeverna Makedonija troje, Hrvatska dvoje, a Bugarska jednog natjecatelja. Crna Gora, nažalost, ove godine nema svoje predstavnike u finalu. 

Pobjednik ili pobjednica "Zvezda Granda" dobit će statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing, dok će se tim menadžera pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Uz najaktualnije Grand zvijezde koje su postale to što jesu zahvaljujući Grand produkciji veliki broj njih dolazi iz Bosne i Hercegovine, a to su: Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić su oni sa prvom nagradom koji su osvojili srce publike. Iako javnost percipira da je Grand produkcija i Zvezde Granda sinonim za folk glazbu, Mirza Selimović i Džejla Ramović su pjevači zabavne glazbe i  prema ocjenama mnogih najtraženiji pjevači mlađe generacije.

Antonija Čerkez iz Širokog Brijega ima zanimljivu priču. Prije dvije godine bila je blizu finala, ali je tada iz osobnih razloga odustala. Međutim, njezin talent nije ostao nezapažen, te se ove godine vratila u natjecanje, gdje je uz podršku svog mentora također Hercegovca Dragana Stojkovića Bosanca stigla do finala. 

Antonija je poznata po svojoj izuzetnoj vokalnoj sposobnosti i scenskoj prisutnosti, što ju čini jednom od favoritkinja za osvajanje titule. 

Natjecanje „Zvezde Granda“ poznato je po visokom standardu i velikoj konkurenciji, a finale obećava nezaboravnu večer punu vrhunskih glazbenih izvedbi. Publika i žiri s nestrpljenjem iščekuju nastupe, a svi finalisti su već pokazali nevjerojatnu posvećenost i talent kroz dosadašnje faze natjecanja. 

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu u dvorani Pecara u ponedjeljak, 10. lipnja. Sav prihod od koncerta bit će doniran domu "Marija Naša Nada", ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine.

Tko će ponijeti titulu pobjednika i hoće li Hercegovina napokon dobiti svoju prvu pobjednicu Zvezdu Ganda, ostaje nam vidjeti večeras. 

Sretno svim natjecateljima, a posebno našoj Antoniji Čerkez! Stoga, telefone u ruke i glasajmo za Antoniju.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0