VIDEO Pobjede Udruge 'Otac' su bile motiv da pomažemo drugima

U kratkom dokumentarnom prilogu, Udruga 'Otac' je predstavila svoj impresivan put od osnivanja do trenutka sadašnjeg

Kroz izazove i trijumfe, kroz projekte i angažman, udruga je demonstrirala predanost svojoj misiji i solidarnosti prema zajednici. Od samog osnutka, ova udruga suočila se s brojnim izazovima, ali i obogatila iskustvom i postignućima. U protekloj godini, nastavili su svoj rad s istim žarom i posvećenošću kao i na početku. Kroz različite projekte i aktivnosti, Udruga 'Otac' pokazala je svoju posvećenost poboljšanju kvalitete života onih kojima je pomoć najpotrebnija. 

Jedan od najznačajnijih događaja ove godine bit će drugi tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe "Vjerujem 2024". Ovaj koncert, održat će se na Stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru, i bit će prilika za zajednicu da se okupi u duhu solidarnosti i podrške. Uz podršku lokalnih medija, poput RTV HB, udruga je uspjela realizirati ovaj događaj na visokom nivou, pružajući nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima. 

U svojoj zahvali, Udruga 'Otac' istakla je važnost podrške koju su dobili od medijskih kuća, portala i svih ostalih koji su bili dio njihove priče tijekom protekle godine. Također, zahvalili su se svom stručnom timu, partnerima i roditeljima djece korisnika njihovog Centra, naglašavajući važnost njihove podrške u ostvarenju ciljeva udruge. 

Udruga 'Otac' nastavlja svoj rad s istim entuzijazmom i predanošću, uvijek s ciljem da pruži pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Njihova priča inspirativna je saga o snazi zajedništva i humanosti, koja nas podsjeća na važnost solidarnosti u izgradnji boljeg svijeta za sve nas.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0