Prvo natjecanje u ljepoti s modelima napravljenim umjetnom inteligencijom!

Modeli i influenceri izrađeni pomoću umjetne inteligencije sada se mogu natjecati za titulu "Miss AI"

Da, prvi svjetski izbor ljepote UI-ja stigao kako bi okrunio lažne ljude za njihovo digitalno savršenstvo.

Natjecatelji koje je generirala umjetna inteligencija ocjenjivat će se prema njihovom izgledu i uglađenosti, ali će također biti ocijenjeni prema tehničkim vještinama koje su utrošene u njihovu izradu, a također će biti ocijenjeni i za njihovu online privlačnost, piše dnevnik.hr.

"Društveni utjecaj kreatora umjetne inteligencije ocjenjivat će se na temelju broja njihovih angažmana s obožavateljima, stope rasta publike i korištenja drugih platformi kao što je Instagram", prenosi nam WAICA (Svjetska nagrada za kreatore umjetne inteligencije).

Miss AI (tj. kreatori koji stoji iza Miss AI) osvojit će novčanu nagradu od 5000 dolara, promociju na platformi Fanvue i PR podršku u vrijednosti većoj od 5000 dolara. Drugoplasirani i trećeplasirani također će osvojiti nagrade. Virtualni pobjednici bit će objavljeni 10. svibnja, a online ceremonija dodjele nagrada trebala bi se održati kasnije ovog mjeseca. 

Postoje mnogi modeli generirani umjetnom inteligencijom. Jedna, po imenu Alba Renai, nedavno je objavila kako je angažirana za vođenje segmenta na španjolskoj verziji Survivora.

Ona također nije jedina zaposlena influencerica stvorena umjetnom inteligencijom.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0